Onze Specialisten

Piet Biesheuvel

Na succesvol Nyenrode te hebben afgerond in 1962 is hij vertrokken naar Amerika. Daar heeft hij een fabriek van de Cargill organisatie opgezet en uitgebouwd. In de jaren daarna heeft hij zich, naast directievraagstukken gespecialiseerd in HRM. Na terugkomst heeft Pieter als interim adviseur vele organisaties bijgestaan met HRM vraagstukken. Zowel op management- als directie niveau.

Roland Wessel

Roland Wessel (1964) is directeur van Advantage training en advies dat hij in 2003 oprichtte. Sinds 1993 is hij als trainer, coach en adviseur actief. Daarvoor was hij werkzaam in diverse functies op het gebied van management, commercie en opleidingen. Na zijn middelbare opleiding tot gymnastiekdocent volgde hij een post HBO opleiding tot communicatie trainer. Zijn ervaring als trainer leerde hij grotendeels in de praktijk. Hij verzorgt onder andere trainingen acquisitievaardigheden, verkoopvaardigheden en onderhandelvaardigheden. Deelnemers ervaren hem als enthousiast, vriendelijk, dynamisch, oprecht en integer. Over zijn werk zegt hij: "Ik wil graag mensen uitdagen grenzen te verleggen en hun kwaliteiten boven tafel halen." In zijn werk streeft hij naar perfectie. "Per deelnemer kijk ik naar het potentieel dat iemand bezit. Hoe kan hij groeien tot wat hij al in zich heeft." Zijn motto is: een leven lang leren. "De enige zekerheid die je hebt is verandering. Iedereen kan en moet zich continu blijven ontwikkelen."

Frits Dekker

Drs. Frits Dekker studeerde sociale-, arbeids- en organisatiepsychologie aan de UvA en specialiseerde zich in communicatie en gedragsmodificatie. Hij begon met trainen in 1988, waar hij in 1991 dga werd. Frits is gespecialiseerd in telefonische en persoonlijke verkoop, accountmanagement, management, teambuilding en creativiteit. Zijn motto is: ‘werken met plezier en trainen zonder nonsens!’